петък, 5 март 2010 г.

Сензационна новина за Отговора



Добър вечер драги зрители,

Водещата новина на емисията е, че Отговорът е точно под вашия нос.

Учените установиха сензационно, че в 9 от 10 случая очилата са ви на главата, ключовете в ръката, а смисълът на живота е точно в това, което винаги сте си мислили, че е. Отговорът може да е 42, а може и да е което и да е друго число, няма значение – намира се точно под носа ви. Сега ще се свържем с колегата, който ще даде повече подробности по случая. Колега?

- Добър вечер и от мен, драги зрители! Новината на вечерта наистина е сензационна! Оказа се, че Отговорът е точно под вашия нос! Тук до мен са хората, които са установили, че преходът от 9-тата в 10-тата планина обикновено затваря кръга и филията винаги пада с маслото надолу, точно както Мърфи си го е казал. Но нека не губим време и да попитаме живите свидетели на новината тук до мен! Кажете, наистина ли Отговорът е точно под носа ви??

- Истина е! Събуждам се днес от миризмата на Отговор. Честно ви казвам! Отварям очи и цялата къща мирише на Отговор! Бутам жената, викам: „Жена, не ти ли мирише на Отговор??” и тя вика: „Да, бе, вярно! И аз го усещам!” и така разбрахме, че Отговорът е точно под нашите носове. Ставаме и виждаме, че Отговорът е в леглото ни.

- И какво направихте, като установихте факта?

- Веднага ви се обадихме, даже виждате – не сме станали от леглото, по домашни дрехи сме си. Разбрахме веднага, че това е новината на века!

- И наистина! Нека разберем от колегите в студиото какво казват учените по въпроса? Колеги?

- Учените смятат, че е факт, че това, което търсим цял живот обикновено се оказва точно пред нас, под нашия нос, но тъй като гледаме в далечината, обикновено пропускаме Очевидното. Според проучване на Института по Невероятните Вероятности, е съвсем вероятно това, което се е случило с нашите свидетели да е самата истина и те да са станали преки участници в съвременен феномен. Но нека да чуем друг наш репортер, който е в епицентъра на събитието на съвсем друго място и отново е с очевидци на очевидния Отговор. Колега, чуваме ли се?

- Чуваме се идеално! Тук са други свидетели на феномена, че Отговорът е точно под нашия нос. Тази госпожица например твърди, че е била притеснена дали си е сложила адекватни обувки от един чифт, тъй като Отговорът под нейния нос й е пречил да разбере какво точно обува. Господинът тук пък твърди, че Отговорът под неговия нос е бил причината да се блъсне във витрина. Колега, опасявам се, че предстоят още множество сигнали и оплаквания от граждани във връзка с появилия се под техния нос Отговор. Не са изключени и катастрофи и сблъсъци отново по същата причина. Колега?

- Новината е колкото добра, толкова и тревожна! Ако имате проблеми с Отговора под вашия нос веднага се свържете с някой, който може да ви помогне по въпроса. Най-важното в момента е дали явлението е глобално или се разпространява на локално ниво. Колегите тук ме информират, че медиите по света сигнализират за появата на Отговора под носа на милиони хора, което предизвиква едновременно радост и безредици. Нека се свържем с нашия кореспондент в Другия-Край-На-Света да разберем как е положението там. Колега, какво се случва при вас?

- Колега, положението е същото – милиони хора осъзнават, че Отговорът е точно под носа им и улиците, както виждате, са изпълнени с радостни, объркани, ядосани и като цяло емоционирани хора, под чиито носове е Отговорът. За съжаление, местните болници преливат от хора, които твърдят, че са получили алергична реакция към Отговора и други, които са леко ранени от внезапната му поява под носовете им в момент, в който са извършвали друга дейност. Колега?? Колегааа?? Не ви виждам, но вероятно причината е, че и под моя нос се е появил Отговор, така че да се прехвърлим към студиото да разберем какво е положението. Колега?

- Благодаря, колега! Новината наистина е сензационна! За тези, които сега включват телевизорите си – новината е, че Отговорът е точно под вашия нос! Поради многобройните запитвания от наши зрители във връзка с това какво да правят след появата на Отговора, експерти препоръчват да не се паникьосвате, а просто да запитате себе си Нови Въпроси!

Това е всичко за емисията ни днес. Останете с програмата на нашата телевизия, за да разберете точно как се борави с Отговора, а гост в извънредното студио ще бъде световно изтъкнат експерт по запитване на Въпроси и астроложка-екстрасенс.

Лека вечер и приятно осмисляне на Отговора!

* * *

Какъв е Отговорът под моя нос ще ти кажа – написах това писание на малка картичка, която намерих в чантата си. От едната страна тя е розова, а руса анимационна девойка премрежва мигли: „Need a Valentine?”, от другата пише само: „Не крий любовта си!” Добре, няма.

Какъв е Отговорът под твоя нос?


Няма коментари:

Публикуване на коментар